Ділова іноземна мова: методичні вказівки до самостійної роботи студентів для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 201 «Агрономія» - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (My University, 2019)
Метою самостійної роботи студентів - здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» - є подальший розвиток вмінь самостійної творчої навчальної діяльності шляхом їх актуалізації та вдосконалення в процесі усної та письмової англомовної комунікації.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; методичні вказівки; самостійна робота