Вплив аудиторських фірм «великої четвірки» на розвиток незалежного аудиту: аналітика та оцінка - Машталір, К. В.; Фабіянська, В. Ю. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах глобалізації та інтеграції у світову економіку роль незалежного аудиту в Україні набуває все більшого значення. Одним із ключових чинників, що впливають на формування аудиторського середовища, є діяльність міжнародних аудиторських компаній – «Великої четвірки». Їх присутність на українському ринку не лише сприяє підвищенню якості аудиторських послуг, а й визначає стандарти професійної етики, прозорості та довіри.
Keywords: аудиторські фірми; незалежний аудит