Організаційний механізм управління підприємством: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Задирака, Володимир Олександрович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою написання роботи є дослідження організаційного механізму управління підприємством на прикладі ТОВ «Ново-Терра» Приазовського району Запорізької області та розробка напрямків удосконалення організаційного механізму управління підприємством на перспективу.
Keywords: управління підприємством; організаційний механізм; Приазовський район Запорізької області; підприємство; сільськогосподарські підприємства; менеджмент організацій