Методи управління та апаратна реалізація сучасних перетворювачів частоти - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Безменнікова, Л. М.; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, О. С. (ТДАТУ, 2013)
Розглянуто методи управління та апаратна реалізація перетворювачів частоти електроприводів змінного струму.
Management methods and hardware of modern Frequency transformers
Keywords: перетворювач частоти; методи управління; апаратна реалізація