Опис до патенту на корисну модель № 135954 "Спосіб міжрядного обробітку посівів просапних культур" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Спосіб міжрядного обробітку посівів просапних культур включає обробіток захисних зон рядка та міжряддя прополювальними або пружинними зубовими борінками. Додатково захисна зона рядка та міжряддя посівів оброблюється смугами, які утворюються симетричними попарно розміщеними в два рядки зубовими спіралеподібними пружинними борінками з шириною захвату кожної, щонайменше вдвічі більшою за товщину або діаметр пружинного зубця, та розташованими в зоні міжряддя між борінками плоскорізальними сегментами під однаковим кутом їх атаки, які працюють на глибині обробітку до 4…6 см
Keywords: міжрядняй обробіток посівів просапних культур; сільське господарство