Якість сировини – запорука підвищення конкурентоспроможності готової продукції - Шеховцова, Д. С. (ТДАТУ, 2021)
Сучасні технології консервної промисловості дають можливість виробляти широкий асортимент високоякісної продукції і задовольняти різноманітні потреби населення у підтримці збалансованої структури харчування.
Keywords: плодоовочеві консерви; харчова промисловість; консерви з цільноплідних томатів; томати; ГОСТ 20463-75; переробка сировини