Управління формою дискретно представленої кривої при накладанні декількох умов моделювання - Найдиш, А. В.; Спірінцев, Д. В.; Строкань, В. А.; Naydysh, V. A.; Spirintsev, D. V.; Strokan, V. A. (КНУБА, 2012)
UK: В роботі розглядаються управління формою згущеної дисктетно представленої кривої (ДПК) при використанні методу згущення на основі варіативного формування різницевих схем кутових параметрів за умов відсутності осциляції та урахування повнот и кривої. EN: In this paper the control of discrete condensed form interpolated (DPC) using the method of interpolation forming on the basis of variable angular parameters of difference schemes in the absence of oscillations, and the completeness of the curve.
Control the forms of discrete representation curves under application of several modelling conditions
Keywords: дискретно представлена крива; моделювання; геометричне моделювання; осциляція; кутові параметри; кути; рівнянння; варіативна схема