Методи обліку витрат «стандарт-кост» і нормативний: історія і сучасність - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Мелітополь: кафедра «Аналіз і контролінг», 2008)
Необхідність оперативного контролювання та регулювання витрат на підприємстві через їх передбачення й попереднє визначення можливих результатів, що планується отримати, визначається методом обліку витрат «стандарт-кост», який широко та ефективно використовується сьогодні на практиці.
Keywords: облік витрат; стандарт-кост; метод обліку; попередній контроль витрат