4. Безпека цінностей сучасної молоді як чинник суспільного розвитку - Зімонова, Ольга Володимирівна; Зимонова, Ольга Владимировна; Zimonova, Olha (My University, 2020)
Безпека об'єктивно означає відсутність загроз основним цінностям особистості та суспільства. Безпека цінностей та безпека моралі, що формують безпеку процесу пізнання є складовими безпеки духовності.
Keywords: сучасна молодь; безпека цінностей; духовність; суспільство; ідеологія