Перехід до дистанційного навчання як виклик сьогодення - Андрюкайтене, Р.; Олексенко, Роман Іванович; Дяденчук, Альона Федорівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2023)
UA: Стаття присвячена розгляду основних критеріїв вибору інформаційно-комунікаційних технологій під час дистанційного навчання. Представлено класифікацію цифрових технологій за функціями в організації та управлінні освітнього процесу. Наведено та розкрито основні напрямки навчання: асинхронний та синхронний. EN: The article is devoted to the consideration of the main criteria for choosing information and communication technologies during distance learning. The classification of digital technologies by functions in the organization and management of the educational process is presented. The main areas of learning are given and disclosed: asynchronous and synchronous.
Keywords: дистанційне навчання; вища освіта; цифрові технології; distance learning; higher education; digital technologies