Діагностування асинхронного електродвигуна за параметрами перетворення електричної енергії - Тіщенко, В. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Надійність асинхронних електродвигунів під час їх експлуатації залишається невисокою, тому система їх діагностування та захисту від роботи в аварійних режимах потребує вдосконалення.
Keywords: асинхронні електродвигуни; електрична енергія; електричний струм