Теоретичні основи електротехніки, ч. 3: курс лекцій - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2018)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни ТОЕ, ч. 3, розкриті питання, які охоплюють нелінійні кола постійного струму, магнітні кола при постійних потоках та синусоїдній напрузі, перехідні процеси в колах з постійною та змінною ЕРС, кола з розподіленими параметрами і проведений аналіз електромагнітного поля.
Keywords: електротехніка; струм; магнітні кола; напруга