Проблеми та перспективи автоматизації управлінського обліку - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnia, Yuliia (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія «Люкс», 2015)
У статті визначені передумови автоматизації управлінського обліку, проаналізовано етапи автоматизації та її вплив на прийняття управлінських рішень, обґрунтовано впровадження інформаційних систем управлінського обліку, зазначено наявність переваг та недоліків різних форм автоматизації, запропоновано використання індивідуального підходу до впровадження автоматизованого управлінського обліку на кожному окремому підприємстві
Keywords: автоматизація; управлінські рішення; управлінський облік; інформація; бухгалтерський облік; фінансова інформація; економічна інформація; управління підприємством; бухгалтерська практика