Мультимедійні системи та 3D-технології в освітньому процесі - Бондаренко, Лариса Юріївна; Вершков, Олександр Олександрович; Bondarenko, Larysa; Vershkov, Oleksandr (Запоріжжя : ТДАТУ, 2022)
UA: На сьогоднішній день у світі відбувається прогресивна комунікаційна технолого-інформаційна революція Інформаційні, комунікаційні, аудіовізуальні, інтерактивні, мобільні, 3D-технології створили новий світ та нові типи інтерактивних адаптивних медіа-комунікацій. Доповнена 3D-реальність є хорошим технологічним рішенням і дозволяє більш ефективно використовувати техніку та сучасні технології. Розробляючи нові освітні підходи та проекти, необхідно створити інтерактивну мультимедійну навчальну систему. EN: Today, the world is undergoing a progressive communication technology and information revolution. Information, communication, audiovisual, interactive, mobile, 3D technologies have created a new world and new types of interactive adaptive media communications. Augmented 3D reality is a good technological solution and allows more efficient use of equipment and modern technologies. When developing new educational approaches and projects, it is necessary to create an interactive multimedia educational system.
Бондаренко Л. Ю., Вершков О. О. Мультимедійні системи та 3D-технології в освітньому процесі. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції, м. Запоріжжя, 30 вересня 2022 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 424-428.
Keywords: 3D-технології; сучасна освіта; комунікаційні технології; мультимедіа; візуалізація; modern education; communication technologies; multimedia; visualization; 3D technologies