Маркетингове управління у вирішенні проблем галузі сільськогосподарського машинобудування - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2009)
Стаття показує проблеми підприємств сільськогосподарського машинобудування й сільського господарства України в частині забезпеченості технікою, а також обґрунтовує необхідність впровадження маркетингового управління
Keywords: маркетинг; промисловість; сільськогосподарське машинобудування; управління