Ремонт елементів рульового механізму - Антропов, Я. (ТДАТУ, 2021)
За керування автомобілем відповідає рульова система. Робота системи рульового управління полягає в повороті коліс транспортного засобу і зміні напрямку руху. Рульова система разом з гальмівною є найважливішим елементом управління автомобілем.
Keywords: рульовий механізм; гільзування корпусу; сальники високого тиску; кульові наконечники; ремонт