Бухгалтерська звітність у системі інформаційного забезпечення управління підприємством - Мальченко, М. Ю. (My University, 2019)
Система бухгалтерського обліку функціонує з метою надання користувачам (суб’єктам запиту) необхідної інформації для прийняття управлінських рішень. Дане твердження під час дослідження значення бухгалтерського обліку в управлінні підприємством вимагає розуміння процесу прийняття управлінських рішень та ідентифікації користувачів облікової інформації, їх інформаційних запитів
Keywords: бухгалтерський облік; бухгалтерська звітність; інформаційне забезпечення при управлінні підриємством; суб’єкт запиту; управлінські рішення; управління підприємством