Опис до патенту на корисну модель № 41466 "Пристрій визначення тиску для контролю якості плодоовочевої продукції" - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Стручаєв, К. М. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Пристрій визначення тиску для контролю якості плодоовочевої продукції, що включає здавлюючий елемент, з'єднаний з повітряним насосом, трубкою з розташованим на ній манометром, який від-різняється тим, що він додатково оснащений сталевою трубкою з отворами по всій довжині й діаметру та шомполом
Keywords: плодоовочева продукція; здавлюючий елемент; повітряний насос; манометр; сталева трубка; шомпол