Сучасні підходи до меліорації посівних площ зернових культур - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (My University, 2015)
UK: Останніми роками в силу різних причин порівня-но з 1990 роком значно скоротилися площі меліорованих земель. Це в тому чи-слі, пов‘язано із реформуванням сільськогосподарських підприємств і появою чисельної кількості дрібних аграрних підприємств. EN: The condition of Ukrainian soil-reclamation husbandry is reviewed and necessi-ty of its expansion and improvement with the aim of grain production growth, especially in Za-porizhzhya region.
Keywords: зернові культури; меліорація; посівні площі; grain production; soil-reclamation; irrigated lands; expenses for irrigation services