Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів - Нестеров, Д.; Ковальов, Олександр Олександрович; Nesterov, D.; Kovalov, Oleksandr (Запоріжжя : ТДАТУ, 2023)
UA: Заморожування є одним з найпоширеніших методів консервації харчових продуктів. Цей процес дозволяє зберегти якість і тривалість зберігання продуктів, запобігаючи їх псуванню і зберігаючи біологічні характеристики. В останні роки були розроблені та вдосконалені різноманітні методи заморожування, спрямовані на поліпшення якості продуктів, зберігання поживних речовин і збереження природних смакових властивостей, розглянемо їх переваги та недоліки.
Keywords: здорове харчування; заморожування; розпилення рідини; якість та тривале зберігання; дослідження в сфері заморожування продуктів; використання екологічно чистих охолоджувальних речовин