Основні умови ефективного використання кормів та значення підготовки їх до згодовування - Кривошей, А. В.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2017)
У статті розглянуто цілі підготовки кормів до згодовування та умови ефективного використання кормових ресурсів і збільшення виробництва продукції тваринництва.
Keywords: поживні речовини; згодовування; ефективність; кормова сировина; кормові ресурси; тварини; годівля; поживні речовини; кормовий раціон