Роль аналізу інвестиційного розвитку підприємств технічного сервісу в системі його управління - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2020)
Однією з провідних галузей національної економіки є сільське господарство, подолання кризових явищ у якому, розвиток ринкових відносин, забезпечення продовольчої безпеки неможливі без відповідного розвитку матеріально-технічної бази та ефективних у технічне оснащення аграрного виробництва.
Keywords: складові ринку сільськогосподарської техніки; ринкові відносини; функції управління; оптова торгівля; управління інвестиційним розвитком