Опис до патенту на корисну модель № 126787 "Ґрунтообробне знаряддя для колійного та мостового землеробства" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Ґрунтообробне знаряддя для колійного та мостового землеробства містить стійку та робочий орган. До робочого органу прикріплено напрямний елемент, робоча поверхня якого з ріжучою кромкою виконана по сферичній лінії таким чином, що її вільний кінець розміщується позаду лобової частини стійки, максимально наближений до осі симетрії знаряддя, а його висота більша глибини обробітку щонайменше в два рази
Keywords: землеробство; ґрунтообробне знаряддя