Опис до патенту на корисну модель № 141202 "Пристрій виготовлення кубиків замороженої зелені для приготування страв" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Пристрій виготовлення кубиків замороженої зелені для приготування страв містить нерухомий контейнер, нерухому стінку, рухому стінку з механізмом приводу для запресовування маси. Нерухому стінку та рухому стінку виготовлено порожнистими. Встановлено завантажувальний люк і люк для вивантаження замороженого продукту та генератор холоду, який сполучено з порожнинами нерухомої та рухомої стінок
Keywords: виготовлення кубиків замороженої зелені для приготування страв; брикетування матеріалів; заморожування харчових продуктів; харчова промисловість; заморожування