Зозробка двоканального термостату з можливістю регулювання температури на базі AVR мікроконтролеру ATMEGA 8 - Вдовін, Б. В.; Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Загальна задача термостату це пристрій який має здатність підтримувати визначену температура у визначених межах. Електронні термостати поділяються на аналогові і цифрові, вони будуються за різною схемотехнікою, але якщо розглядати цифрові прилади вони мають значно більше переваг, а прилади на базі мікроконтролерів мають ще більше переваг за рахунок надійності, ціни і спрощеного схемного рішення
Keywords: термостат; електронні термостати; мікроконтролер