Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 6069 "Спосіб безрозбірного діагностування технічного стану конвеєра з електроприводом" - Жарков, В. Я.; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Солдатенко, Є. Г. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2005)
Спосіб безрозбірного діагностування технічного стану конвеєра з електроприводом, що заснований на контролі зміни споживаної потужності електроприводом на холостому ході на початку і її кінці експлуатації, який відрізняється тим, що заміряють КІЛЬКІСТЬ спожитої активної електроенергії електроприводом на холостому ході конвеєра за однаковий період, рівний або кратний періоду повного циклу роботи електроприводу знаходять різницю спожитої електроенергії і за її відносною величиною по відношенню до початкової величини роблять висновок про технічний стан конвеєра з електроприводом
Keywords: діагностування технічного стану конвеєра з електроприводом; електропривод; електроенергія; діагностика; технічний стан