Санаційний аудит підприємства - Тищенко, А. Є. (ТДАТУ, 2018)
Актуальною проблемою вітчизняної науки та практики є саме забезпечення життєдіяльності підприємств, адже існує динамізм сучасних економічних відносин, несприятливі політичні та соціальні умови функціонування, невизначеність фінансового ринку та нестабільність тому потребують формуванню системи стійкості та гнучкості підприємств для забезпечення їх життєдіяльності.
Keywords: фінансові санації; ліквідність; платоспроможність підприємства; аудит; фінансовий стан