Опис до патенту на корисну модель № 91740 "Пристрій для струминного змішування рідких компонентів" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Полудненко, О. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Пристрій для струминного змішування рідких компонентів, що містить корпус, всередині якого співвісно встановлені ідентичні форсунки, у яких виконане кільцеве звуження живого перерізу, а у місці найбільшого звуження виконані канали, причому між соплом та кільцевим звуженням форсунок встановлені гвинтові завихрювачі
Keywords: струминне змішування рідких компонентів; харчова промисловість; переробна промисловість; хімічна галузь агропромислового комплексу; фармацевтична галузь