Інформаційне електромагнітне поле для лікування ВРХ - Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2020)
У сучасному тваринництві України спостерігається спад виробництва молока і м’яса за рахунок безпліддя маточного поголів’я корів. Проведений аналіз показує, що яловість корів досягає 30 % за рахунок патології гонад (яєчників). Економічний збиток від утримання лише однієї корови з порушеннями репродуктивної функції складає більше 100 гривень за добу. Хвороби репродуктивної системи корів значно збільшують відсоток запліднення корів (17…40 %), знижують вихід приплоду і молочної продукції на 18…20 %.
Keywords: інформаційне електромагнітне поле; міліметрові хвилі; внутрішньоутробне лікування яєчників корів; information electromagnetic field; millimeter wave; intrauterine treatment of cows ovaries