Прогресивні методи викладання для підвищення якості знань - Плахотник, І. Г. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: Швидкі зміни в технологіях та суспільстві вимагають новаторських підходів до навчання, які сприятимуть розвитку навичок, необхідних у 21 столітті. Розглянемо перспективні методи, впровадження яких в навчання прогнозовано дозволить підвищити зацікавленість студентів та якість знань при опануванні дисциплін начального плану. «Метод проектів», де студенти активно залучаються до розв'язання реальних завдань, стимулює критичне мислення та творчий підхід. Основні етапи включають вибір теми, планування дій, збір та обробку інформації, аналіз та презентація отриманих результатів.
Keywords: освіта; освітній процес; методи викладання