Соціальний капітал у складі ресурсного потенціалу підприємницької діяльності - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2017)
UK: Перед національною економікою України стоїть першочергове завдання загальної модернізації, переведення на шлях інноваційного розвитку. Вплив загальносвітових тенденцій та інтеграція українського ринку в глобальну економіку обумовлюють необхідність пошуку якісно нових ресурсів розвитку, одним з яких є соціальний капітал. Метою дослідження є визначення місця соціального капіталу в ресурсному потенціалі підприємницької діяльності.
Keywords: ресурсний потенціал; соціальний капітал; система ресурсів; ресурсний потенціал підприємницької діяльності; підприємницька діяльность