Аналіз міжнародної міграції капіталу - Іванов, Д. В.; Попова, Тетяна Вікторівна; Попова, Татьяна Викторовна; Popova, Tetiana (My University, 2019)
Виходячи з факторів впливу можна запропонувати заходи підвищення інвестиційної привабливості країни, а саме: покращення економічної ситуації в Україні, розвиток вітчизняних підприємств; здійснення антимонопольних заходів та забезпечення конкурентного середовища для іноземних інвесторів; активізація боротьби з корупцією; покращення іміджу країни на міжнародному рівні; забезпечення стабільності законодавства в сферах оподаткування та інвестування; забезпечення захисту іноземних інвесторів; активізація боротьби з інфляцією.
Keywords: міграція капіталу; експорт; імпорт