Формування цифрових компетентностей у процесі викладання дисциплін управлінського циклу - Воронкова, В. Г.; Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman; Нікітенко, В. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: В статті представлено нові умови формування цифрових компетентностей у цифровому суспільстві, що приводять до забезпечення якості освіти у процесі викладання управлінських дисциплін. Для цього студенти повинні оволодіти сукупністю інноваційних знань та передових управлінських технологій та виявити компетентності, що відповідають цифровій добі. EN: The article presents new conditions for the formation of digital competences in the digital society, which lead to quality assurance in the teaching of management disciplines. To do this, students need to master a set of innovative knowledge and advanced management technologies and demonstrate competencies that are relevant to the digital age.
The formation of digital competences in the process of teaching disciplines of the management cycle
Keywords: цифрові компетентності; управлінські дисципліни; знання та вміння; digital competencies; management disciplines; knowledge and skills