Сучасні інформаційні технології у точному землеробстві : науково-бібліографічний покажчик - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2018)
Запропонований покажчик містить літературу з сучасних інформаційних технологій у точному землеробстві з фондів наукової бібліотеки ТДАТУ. Покажчик буде цікавий студентам, аспірантам, викладачам, а також всім хто займається вивченням сучасного стану питань даної тематики.
Keywords: точне землеробство; аграрний менеджмент; GPS; глобальна система позиціонування