Система імпульсної високочастотної електромагнітної обробки води в теплообмінних апаратах. Опис до патенту на корисну модель № 147464. Україна - Бережецький, Олександр Васильович; Андріанов, Олександр Анатолійович; Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2021)
Система імпульсної високочастотної електромагнітної обробки води в теплообмінних апаратах складається із системи подачі мастила для охолодження обладнання, системи подачі води для охолодження обладнання, системи подачі води для охолодження мастила. Встановлено прилад імпульсної високочастотної електромагнітної обробки води у горизонтальній площині.
Keywords: електромагнітна обробка води; теплообмінний апарат; імпульсне високочастотне поле; захист від накипу; безреагентна обробка; система охолодження; очищення трубопроводів; теплоенергетика; водопідготовка; запобігання відкладенням