Теоретичні засади проблем розвитку туристичного бізнесу в Україні - Арабаджийський, О. І. (ФОП Однорог Т. В., 2019)
Розвиток туристичної сфери в Україні, перетворення її на джерело великих та стабільних надходжень до держбюджету є цілком реальною задачею. Підвищення статусу України на світовій арені, вимагає від нашої країни виконання наступних цілей: розроблення відповідної нормативно-правової бази керуванням туристичної сфери, активної державної політики у сфері туристичної діяльності, створення конкурентоспроможного туристичного продукту та вдосконалення туристичної інфраструктури.
Keywords: туризм; туристичний бізнес; туристична інфраструктура