Економічний аналіз в інформаційному забезпеченні підприємства - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (ПП Вишемирський В.С, 2020)
Уміння використовувати прийоми та методи економічного аналізу в умовах сучасної економіки мають особливу актуальність, особливо для керівників підприємств, які бажають, здійснюючи підприємницьку діяльність при обмеженості використовуваних ресурсів, одержувати якнайбільший прибуток. Тому перед підприємцями та управлінським персоналом постає проблема пошуку та реалізації альтернативних рішень. Найбільш необхідним елементом для прийняття управлінських рішень є достовірна, корисна та своєчасна інформація. Тому визначення значення економічного аналізу в інформаційному забезпеченні функціонування підприємства є дуже актуальним.
Keywords: економіка країни; прибуток; інформаційне забезпечення економічного аналізу; обробка інформації; прийняття управлінських рішень; прогнозування