Теоретична оцінка економічної ефективності виробництва молока - Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянська, Наталя Іванівна (My University, 2013)
Найголовнішим завданням молочного господарства є забезпечення людини молоком і молочними продуктами. Тому виробництво молока – одна з найважливіших галузей сільського господарства.
Keywords: склад молока; ефективність сільськогосподарського виробництва; види економічної ефективності; основи оцінки економічної ефективності; виробництво молока; харчова і біологічна цінність