Зміцнення доходної бази місцевого бюджету за рахунок податку на нерухоме майно - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina (My University, 2009)
UK: Обгрунтовано один із варіантів запровадження податку на нерухоме майно в Україні. RU: Обоснован один из вариантов внедрения налога на недвижимое имущество в Украине. EN: The grounds are given in favour of one of the variants of introduction of a real estate tax in Ukraine.
Keywords: податки; нерухоме майно; місцевий бюджет