Віртуальні лабораторні роботи з курсу «Теплотехніка» - Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: У статті узагальнено практичний досвід по впровадженню програмного комплексу віртуальних лабораторних робіт з дисципліни «Теплотехніка». Такий комплекс дає можливість отримання досвіду роботи на певному обладнанні при очній та заочній формах навчання, а також при дистанційній освіті. EN: The article summarizes the practical experience of implementing a software package of virtual laboratory work in the discipline "Heat Engineering". Such a complex makes it possible to gain experience working on certain equipment in full-time and extramural learning courses, as well as in distance education.
Virtual laboratory work on the course "Heat Engineering"
Keywords: дистанційна освіта; теплотехніка; лабораторні роботи; distance education; heat engineering; laboratory works