Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna; Агєєва, Ірина Вікторівна; Агеева, Ирина Викторовна; Ahieieva, Iryna (ТДАТУ, 2014)
Автором досліджені теоретичні основи дії організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю підприємства та запропоновано напрямки організації його подальшого удосконалення.
Keywords: організація; управління; конкурентоспроможність