Стратегія сталого розвитку підприємства - Щербаков, К. С. (My University, 2021)
Проблема забезпечення сталого розвитку економічних систем перебуває в центрі уваги світової наукової спільноти. Велике значення цій проблематиці надається передусім у розвинених країнах Заходу, в яких реалізація підприємствами концепції сталого розвитку є важливою умовою приналежності до найбільш прогресивних учасників ринку. Орієнтуючись на інтеграцію із Європейським союзом, Україна, її окремі регіони та підприємства мають впроваджувати найбільш прогресивні практики, зокрема і елементи концепції сталого розвитку.
Keywords: сталий розвиток; збереження довкілля; система управління підприємством; фінансові ресурси; прибуток; рівень життя населення