Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насіння - Ольшанська, В. І. (ТДАТУ, 2018)
Озима пшениця широко вирощується в Україні і з кожним роком площі даної культури збільшуються. Найважливішим показником продуктивності рослин є величина та якість урожаю. Зі збільшенням площ, які зайняті зерновими колосовими, особливо в короткоротаційних сівозмінах, збільшується також накопичення патогенної мікрофлори та шкідників. За таких умов в обраній технології вирощування необхідно звертати увагу на протруйник, кількість та направленість діючих речовин.
Keywords: озима пшениця; фунгіцидно-інсектицидні суміші; пшениця сорт Антонівка; урожайність; тебуконазол