Технологія кормоприготування - Водяницький, Іван Олексійович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Запропоновано та розглянуто технологію приготування корму тваринам та птицям
Keywords: кормоприготування; тваринництво; годівля тварин; корми; заготівля кормів