Механізовані технології утримання перепелів - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі представлені результати досліджень з механізованих технологій утримання і годівлі перепелів різних статевовікових груп. RU: В работе представлены результаты исследований по механизированным технологиям содержания и кормления перепелов разных половозрастных групп. EN: The results of studies on mechanized technology of keeping and feeding quail different age and gender groups.
Механизированные технологии содержания перепелов
Mechanized technologies content of quail
Keywords: технологія; перепільництво; продуктивність; мікроклімат; обладнання; комбікорм