Дослідження ККД гідравлічних обертачів планетарного типу - Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela (ТДАТУ, 2014)
UK: Робота присвячена дослідженню гідравлічного, механічного та об'ємного ККД гідравлічних обертачів планетарного типу з метою поліпшення їх вихідних характеристик. RU: Работа посвящена исследованию гидравлического, механического и объемного КПД гидравлических вращателей планетарного типа с целью улучшения их выходных характеристик.EN: The work is devoted to research of hydraulic, mechanical and volumetric efficiency of planetary hydraulic rotators in order to improve their output characteristics.
Исследование КПД гидравлических вращателей планетарного типа
Research of planetary hydraulic rotators efficiency
Keywords: гідравлічний обертач планетарного типу; гідравлічні втрати; механічні втрати; об'ємні втрати