Особливості спілкування англійською мовою - Однороманенко, Марина Володимирівна; Однороманенко, Марина Владимировна; Odnoromanenko, Maryna; Матюха, Г. В. (My University, 2018)
У статті розглянуто форми міжособистісної комунікації та їх особливості, визначено основні функції спілкування, охарактеризовано інноваційні методи навчання спілкування.
Keywords: функції спілкування; методи навчання; форми комунікації