Порівняльний аналіз інвестиційної привабливості України і Китаю - Бромирський, Б. О. (ТДАТУ, 2020)
Вивчення досвіду Китаю – однієї з провідних економік світу – дозволить розробляти рекомендації з покращення інвестиційної привабливості України.
Keywords: іноземні інвестиції; ведення бізнесу; вивчення досвіду Китаю