Застосування методу інженерного прогнозування для вибору способів очищення, мийного обладнання - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna (My University, 2009)
UK: Роботу присвячено визначенню перспективних способів, обладнання для очищення агрегатів, деталей в умовах ремонтних підприємств методом інженерного прогнозування. EN: The job is devoted to definition of perspective ways, equipment for clearing unit, details in conditions repairing of the enterprises by a method of engineering forecasting.
Аpplication of a method of engineering forecasting for choosing the way cleaning of the washing equipment
Keywords: мийно-очисні роботи; забруднення деталей; методи очищення; інженерна оцінка; генеральні означальні; таблиці; цілі прогнозування