Аналіз конструкцій пристроїв для струминного перемішування рідких компонентів - Фурдак, Т. В. (ТДАТУ, 2020)
Дослідження показують, що найбільш перспективні конструкції для змішування рідких компонентів мають протитечійний змішувач і багатоконусний струминний апарат.
Keywords: перемішування рідких компонентів; спосіб струминного змішування; струминні апарати; струминний змішувач; протитечійний змішувач; циліндричний інерційний змішувач